Opinnot

Basics of digital service

This course is a great way to learn fundamental skills of a modern way of deploying and delivering Digital Services by embracing Agile and DevOps practices.

The course consist of the following modules:

  • Module 1: Digital Service
  • Module 2: DevOps Essential

Kindly notice the following carefully before registering for the study unit.

  • This is a professional training study unit and it requires regular weekly learning effort.
  • The student is expected to be able to schedule his work according to the schedule of the implementation.
  • 2 credits | Total 54 hours of student learning time
Laajuus: 2 opintopistettä Kieli: eng Vaadittu edeltävä osaaminen: Ei Toteutusmuoto: itseopiskelu, verkko Toteutusaika: 13.03.2023 - 21.05.2023 Ilmoittautumisaika: 20.02.2023 - 05.03.2023

Koulutuksen järjestäjä

Laurea
Avaa lisätiedot korkeakoulun sivuilla

Tietoa hankkeesta

AMKosaaja-opinnot toteutetaan viiden ammattikorkeakoulun yhteistyönä. Mukana ovat Haaga-Helia ammattikorkeakoulu, Hämeen ammattikorkeakoulu, Laurea-ammattikorkeakoulu, Metropolia Ammattikorkeakoulu ja Kaakkois-Suomen ammattikorkeakoulu. AMKosaaja-hanketta rahoittaa Opetus- ja kulttuuriministeriö.

Uutta osaamista tarvitaan nyt monille aloille. AMKosaaja-hankkeen tavoitteena on edistää jatkuvan oppimisen kehittämistä, työ- ja elinkeinoelämän uudistamista, vastata yhteiskunnan ja talouden haasteisiin sekä murroksesta syntyviin uusiin osaamistarpeisiin. Hankkeessa toteutetaan korkeakoulutasoisia, lyhytkestoisia ja ketteriä opintoja osaamistarpeisiin vastaamiseksi.

Maria Osamitsu

Hankkeen projektipäällikkö +358 50 468 7893 maria.osamitsu@metropolia.fi