Toimintaterapian mahdollisuuksia - kurkistus toimintaterapian tutkintoon

Kiinnostaako sinua toimintaterapia alana ja työllistymisen mahdollisuudet toimintaterapeuttina? Mietitkö millaista osaamista toimintaterapeutin työssä tarvitaan ja mitä toiminta tarkoittaa? Pohditko soveltuuko monimuotoinen opiskelu toimintaterapian tutkinnossa ja korkeakoulussa juuri sinulle? Toimintaterapian tutkinto on myös kansainvälinen, mikä avaa monia mahdollisuuksia tutkinnossa opiskeleville. Virtuaalisen kurkistuskurssin jälkeen tiedät taas hieman enemmän tästä kiinnostavasta ja monipuolisesta ammatista ja siihen opiskelusta Metropolia Ammattikorkeakoulussa.

Laajuus: 1 opintopistettä Kieli: fi Vaadittu edeltävä osaaminen: ei Toteutusmuoto: Verkko-opinnot Toteutusaika: 29.01.2024 - 31.05.2024 Ilmoittautumisaika: 01.01.2024 - 24.05.2024

Koulutuksen järjestäjä

Metropolia
Avaa lisätiedot korkeakoulun sivuilla

Tietoa hankkeesta

AMKosaaja-opinnot toteutetaan viiden ammattikorkeakoulun yhteistyönä. Mukana ovat Haaga-Helia ammattikorkeakoulu, Hämeen ammattikorkeakoulu, Laurea-ammattikorkeakoulu, Metropolia Ammattikorkeakoulu ja Kaakkois-Suomen ammattikorkeakoulu. AMKosaaja-hanketta rahoittaa Opetus- ja kulttuuriministeriö.

Uutta osaamista tarvitaan nyt monille aloille. AMKosaaja-hankkeen tavoitteena on edistää jatkuvan oppimisen kehittämistä, työ- ja elinkeinoelämän uudistamista, vastata yhteiskunnan ja talouden haasteisiin sekä murroksesta syntyviin uusiin osaamistarpeisiin. Hankkeessa toteutetaan korkeakoulutasoisia, lyhytkestoisia ja ketteriä opintoja osaamistarpeisiin vastaamiseksi.

Timo Luoma

Hankkeen projektipäällikkö +358 50 595 9423 timo.luoma@metropolia.fi