Ajankohtaista

Ota haltuun markkinoinnin salat Instagramissa, TikTokissa ja Youtubessa

AMKosaajan opintojaksolla Social Media Marketing otat haltuun markkinoinnin työkalut sosiaalisessa mediassa. Opintojaksolla opit mm. kasvattamaan some-tiliesi seuraajamääriä sekä analysoimaan statistiikkaa, tekemään ja julkaisemaan ammattimaisesti TikTok-videoita, tubettamaan ja julkaisemaan Instagramissa.

Opintojaksolla ei vaadita ennakko-osaamista, se on täysin maksuton ja lisäksi voit suorittaa sen itsellesi sopivana ajankohtana vuoden 2023 joulukuuhun mennessä.

Lue lisää kursseista ja ilmoittaudu mukaan ilmoittautumisjärjestelmän kautta.

Tietoa hankkeesta

AMKosaaja-opinnot toteutetaan viiden ammattikorkeakoulun yhteistyönä. Mukana ovat Haaga-Helia ammattikorkeakoulu, Hämeen ammattikorkeakoulu, Laurea-ammattikorkeakoulu, Metropolia Ammattikorkeakoulu ja Kaakkois-Suomen ammattikorkeakoulu. AMKosaaja-hanketta rahoittaa Opetus- ja kulttuuriministeriö.

Uutta osaamista tarvitaan nyt monille aloille. AMKosaaja-hankkeen tavoitteena on edistää jatkuvan oppimisen kehittämistä, työ- ja elinkeinoelämän uudistamista, vastata yhteiskunnan ja talouden haasteisiin sekä murroksesta syntyviin uusiin osaamistarpeisiin. Hankkeessa toteutetaan korkeakoulutasoisia, lyhytkestoisia ja ketteriä opintoja osaamistarpeisiin vastaamiseksi.

Timo Luoma

Hankkeen projektipäällikkö +358 50 595 9423 timo.luoma@metropolia.fi