Ajankohtaista

Varaa paikkasi syksyn maksuttomille opinnoille!

 

Kuvittele hetki, kuinka heräät aamuisin innostuneena tulevasta päivästä, valmiina kohtaamaan uusia haasteita ja löytämään vastauksia kysymyksiin, jotka ovat askarruttaneet mieltäsi. Syksyllä alkavat opinnot ovat polku, joka vie sinut kohti unelmiasi. Ne tarjoavat sinulle mahdollisuuden kehittyä henkilökohtaisesti ja ammatillisesti, saavuttaa tavoitteitasi ja unelmiasi sekä inspiroitua uusista oivalluksista.

AMKosaaja tarjoaa huikeita kursseja tulevanakin syksynä. Tarkista tästä kaikkien korkeakoulujen ilmoittautumisajat, ja varmista paikkasi syksyn opinnoissa. Opinnot ovat maksuttomia. Hanke jatkuu vielä tämän vuoden loppuun.

  • Haaga-Helia: 1.8.2023 – 8.10.2023
  • HAMK: 22.5. – 6.8.2023. Tiedolla johtamisen abc
  • Laurea: 31.7.-13.8.
  • Metropolia: jatkuva ilmoittautuminen
  • XAMK: jatkuva ilmoittautuminen

Ihanaa kesää!

Tietoa hankkeesta

AMKosaaja-opinnot toteutetaan viiden ammattikorkeakoulun yhteistyönä. Mukana ovat Haaga-Helia ammattikorkeakoulu, Hämeen ammattikorkeakoulu, Laurea-ammattikorkeakoulu, Metropolia Ammattikorkeakoulu ja Kaakkois-Suomen ammattikorkeakoulu. AMKosaaja-hanketta rahoittaa Opetus- ja kulttuuriministeriö.

Uutta osaamista tarvitaan nyt monille aloille. AMKosaaja-hankkeen tavoitteena on edistää jatkuvan oppimisen kehittämistä, työ- ja elinkeinoelämän uudistamista, vastata yhteiskunnan ja talouden haasteisiin sekä murroksesta syntyviin uusiin osaamistarpeisiin. Hankkeessa toteutetaan korkeakoulutasoisia, lyhytkestoisia ja ketteriä opintoja osaamistarpeisiin vastaamiseksi.

Timo Luoma

Hankkeen projektipäällikkö +358 50 595 9423 timo.luoma@metropolia.fi