Ajankohtaista

Kiinnostaako tekoäly?

AMKosaaja tarjoaa mahdollisuuden tutustua tekoälyyn opintojaksolla Tekoälyn perusteet. Opit mitä tekoäly on, mihin sitä voidaan soveltaa, tekoälyratkaisuissa käytettävien menetelmien perusteet, sekä yleisimmin käytettävät ympäristöt ja alustat. Lisäksi pääset tutustumaan tekoälyn viimeisimpiin trendeihin ja pohdit tekoälyyn liittyviä eettisiä näkökulmia.

Useisiin kevään opintoihin on ilmoittautuminen vielä auki, joten hyödynnä opinnot-hakua ja ilmoittaudu mukaan.

Tietoa hankkeesta

AMKosaaja-opinnot toteutetaan viiden ammattikorkeakoulun yhteistyönä. Mukana ovat Haaga-Helia ammattikorkeakoulu, Hämeen ammattikorkeakoulu, Laurea-ammattikorkeakoulu, Metropolia Ammattikorkeakoulu ja Kaakkois-Suomen ammattikorkeakoulu. AMKosaaja-hanketta rahoittaa Opetus- ja kulttuuriministeriö.

Uutta osaamista tarvitaan nyt monille aloille. AMKosaaja-hankkeen tavoitteena on edistää jatkuvan oppimisen kehittämistä, työ- ja elinkeinoelämän uudistamista, vastata yhteiskunnan ja talouden haasteisiin sekä murroksesta syntyviin uusiin osaamistarpeisiin. Hankkeessa toteutetaan korkeakoulutasoisia, lyhytkestoisia ja ketteriä opintoja osaamistarpeisiin vastaamiseksi.

Timo Luoma

Hankkeen projektipäällikkö +358 50 595 9423 timo.luoma@metropolia.fi