Ajankohtaista

Monipuolista osaamista digitaalisesta markkinoinnista

Haluatko ymmärtää digitaalisen ja sosiaalisen median markkinoinnin ja mainonnan strategista roolia nykypäivän kansainvälisessä liiketoiminnassa, tai onko haaveenasi tarjota yrityksille sosiaalisen median ja digitaalisen markkinoinnin asiantuntijapalveluita?  Tässä osaamiskokonaisuudessa saat kokonaisvaltaisen ja käytännönläheisen käsityksen sosiaalisen median ja digimarkkinoinnin kentästä.

AMKosaaja opinnoista löydät monipuolisen kattauksen digitaalisen markkinoinnin opintoja, jotka voit suorittaa joustavasti verkko-opintoina. Hyötyä digitaalisen markkinoinnin osaamisesta on niin yrittäjäksi aikovalle, kun digitaalisen markkinoinnin parissa uraa suunnitteleville. Kevään aikana digitaalisen markkinoinnin opintoja järjestävät Haaga-Helia sekä Laurea.

Digitaalisen markkinoinnin kursseilla opit seuraavaa:

  • Opit analysoimaan digitaalisuuden trendejä
  • Ymmärrät sosiaalisen median markkinoinnin ja mainostamisen merkityksen strategisena työkaluna kansainvälisessä ympäristössä
  • Opit soveltamaan sosiaalisen median markkinoinnin teorioita ja uusimpia tekniikoita
  • Ymmärrät miten voit hyödyntää sosiaalisen median kanavia kuten Google, Instagram, YouTube, Facebook, TikTok ja Twitter.
  • Halutessasi saat eväät mitä ottaa huomioon suunnitellessasi yrittäjyyttä sosiaalisen median markkinoinnin parissa.

Tarjontaan voit tutustua Opinnot-sivulla.

Lisää aiheesta yksinyrittäjän näkökulmasta voit lukea Haaga-Helian eSignals artikkelista: Digital marketing from a SME perspective

Tietoa hankkeesta

AMKosaaja-opinnot toteutetaan viiden ammattikorkeakoulun yhteistyönä. Mukana ovat Haaga-Helia ammattikorkeakoulu, Hämeen ammattikorkeakoulu, Laurea-ammattikorkeakoulu, Metropolia Ammattikorkeakoulu ja Kaakkois-Suomen ammattikorkeakoulu. AMKosaaja-hanketta rahoittaa Opetus- ja kulttuuriministeriö.

Uutta osaamista tarvitaan nyt monille aloille. AMKosaaja-hankkeen tavoitteena on edistää jatkuvan oppimisen kehittämistä, työ- ja elinkeinoelämän uudistamista, vastata yhteiskunnan ja talouden haasteisiin sekä murroksesta syntyviin uusiin osaamistarpeisiin. Hankkeessa toteutetaan korkeakoulutasoisia, lyhytkestoisia ja ketteriä opintoja osaamistarpeisiin vastaamiseksi.

Timo Luoma

Hankkeen projektipäällikkö +358 50 595 9423 timo.luoma@metropolia.fi