Ajankohtaista

Opiskelusta uusi harrastus!

Kesän vaihtuessa syksyyn moni meistä pohtii uuden harrastuksen aloittamista. Ehkä myös sinä kaipaat syksyn pimeneviin iltoihin tekemistä ja ajanvietettä.
Aloita uusi, monipuolinen harrastus opiskelun parissa! Voit opiskella kehittääksesi itseäsi niin työelämää kuin vapaa-aikaa varten. Opinnoista saat tuoretta osaamista, uusia näkökulmia sekä voit laajentaa esimerkiksi työllistymismahdollisuuksiasi. Voit myös opiskella mielenkiinnosta tiettyyn teemaan ja syventääksesi tietoja siinä. Opiskelu ja uuden oppiminen palkitsee monella tapaa!

Monipuolisesta AMKosaaja-tarjonnasta voi valita opintoja oman mielenkiinnon ja tarpeen mukaan. Opinnot suoritetaan joustavasti verkossa ja ne ovat kaikille maksuttomia. Tutustu laajaan tarjontaan Opinnot – AMKosaaja ja ilmoittaudu mukaan. Aloita uusi harrastus jo tänään!

Tietoa hankkeesta

AMKosaaja-opinnot toteutetaan viiden ammattikorkeakoulun yhteistyönä. Mukana ovat Haaga-Helia ammattikorkeakoulu, Hämeen ammattikorkeakoulu, Laurea-ammattikorkeakoulu, Metropolia Ammattikorkeakoulu ja Kaakkois-Suomen ammattikorkeakoulu. AMKosaaja-hanketta rahoittaa Opetus- ja kulttuuriministeriö.

Uutta osaamista tarvitaan nyt monille aloille. AMKosaaja-hankkeen tavoitteena on edistää jatkuvan oppimisen kehittämistä, työ- ja elinkeinoelämän uudistamista, vastata yhteiskunnan ja talouden haasteisiin sekä murroksesta syntyviin uusiin osaamistarpeisiin. Hankkeessa toteutetaan korkeakoulutasoisia, lyhytkestoisia ja ketteriä opintoja osaamistarpeisiin vastaamiseksi.

Timo Luoma

Hankkeen projektipäällikkö +358 50 595 9423 timo.luoma@metropolia.fi